ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΚΑΡΤΕΣ RFID ΑΝΕΠΑΦΕΣ

Εγγραφείτε στο newsletter

captcha 

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία Barrow International ιδρύθηκε το 1998 με βασικό αντικείμενο τις επαγγελματικές κάρτες.

Στοχεύοντας στην πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της, ανάπτυξε τμήματα σχεδίασης, επεξεργασίας και εκτύπωσης των καρτών, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους σε όλα τα στάδια.

Με διαρκή ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια εξυπηρέτησε εκατοντάδες επιχειρήσεις, προσφέροντας προϊόντα που διακρίθηκαν για την καλαισθησία και την ποιότητά τους. Έχοντας σαν αρχή της την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Barrow International, συμβάδιζε πάντα με τις τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό και την κατασκευή των επαγγελματικών καρτών, αναπτύσσοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Τα τελευταία χρόνια, με την εισαγωγή σύγχρονων μεθόδων επεξεργασίας και παραγωγής, η Barrow International είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στους πελάτες της, πλαστικές κάρτες υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένες από υλικά εξαιρετικής ανθεκτικότητας όπως PVC, PET, ABC, PC κλπ.

Στοχεύοντας στο μέλλον, η εταιρεία διερευνά συνεχώς τις τάσεις στην αγορά, αλλά και την εξέλιξη των σύγχρονων μεθόδων εκτύπωσης και επεξεργασίας, ώστε να βρίσκεται συνεχώς στην πρωτοπορία της αγοράς των επαγγελματικών καρτών, προσφέροντας στους πελάτες της προϊόντα άψογα από αισθητικής και τεχνικής πλευράς.

   

Υψηλή Ποιότητα

Πλαστικές κάρτες υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένες σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.


Χρώματα

Κάρτες τετράχρωμες και από τις δύο πλευρές. Επίσης κάρτες χρυσές (golden cards) και ασημένιες (silver cards) κατάλληλες για VIP CARDS.


Η ανάγκη του πελάτη προτεραιότητα μας

Διαθέτοντας κατασκευαστική ευελιξία είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και σε πολύ μικρές ποσότητες καρτών, ενώ η παράδοση πραγματοποιείται εντός ολίγων ημερών από την ανάθεση της παραγγελίας.


Αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές

Οι πλαστικές κάρτες που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι σύμφωνες με το διεθνές πρότυπο ISO 7810. Οι διαστάσεις της κάθε κάρτας είναι συγκεκριμένες, όπως ακριβώς οι τραπεζικές κάρτες, 86 x 54 χιλ. και  πάχος 0,76 εκ.

logo light  

BARROW INTERNATIONAL
The Plastic Card Production

Δημακοπούλου 39 - Κ. Πατήσια
11145 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 88 47 488
Κιν.: 6932 822 616
e-mail: info@plastic-cards.gr
Barrow International ©2024

Supported by Design